Hemmagjord Müsli

Lätt att göra och supergott. Går att variera i all oändlighet om man vill.
Färdig vikt: ca. 600 gram
Sätt ugnen på 200 grader!
Blanda:
3dl havregryn
2 dl rågflingor
2 dl dinkelflingor
1 dl boveteflingor
0,5 dl kokosflingor
0,5 dl linfrö
0,5 dl skalade sesamfrön
50 gram valnötter (hackas grovt - en hel valnöt delas i max 4 delar)
50 gram sötmandel med skal (delas i halvor)
50 gram hasselnötter (delas i halvor)
50 gram pinjenötter (om man vill "lyxa"till det)
Blanda:
3dl havregryn
2 dl rågflingor
2 dl dinkelflingor
1 dl boveteflingor
0,5 dl kokosflingor
0,5 dl linfrö
0,5 dl skalade sesamfrön
50 gram valnötter (hackas grovt - en hel valnöt delas i max 4 delar)
50 gram sötmandel med skal (delas i halvor)
50 gram hasselnötter (delas i halvor)
50 gram pinjenötter (om man vill "lyxa"till det)
Blanda ordentligt:
2 msk ekologisk rapsolja
0,5 dl flytande honung
1,5 dl vatten

Blanda nu allt i en bunke, allt ska bli fuktigt!
Lägg i en braspanna och in i mitten av ugnen i 20-25 min.
"Vänd runt" müslin 2 ggr efter 7-8 min.
Låt svalna.
Blanda sedan i valfri frukt, tex russin, äpple, blåbär, hallon, torkad aprikos, torkad banan.
