Kassler Bombay
Gott och lätt lagat. På bilden är det matvete vilket passar super bra till.
Antal portioner: 4
Ingredienser:
600-700 gram kassler
1 purjolök
1 röd paprika
1 burk ananasringar
1 burk mandariner
2 dl minimat
2 dl mini crème fraiche
2 dl sweet chilisås (eller vanlig chilisås)
3/4-1 msk curry
100 gr jordnötter
Skiva och strimla kasslern tunnt.
Lägg kasslern i en stor form.
Strimla purjolök och paprika.
Blanda purjolöken och kasslern.
Lägg sedan ananas, mandariner samt paprikan ovanpå.
Blanda crème fraiche, matlagningsgrädde, curry och chilisås.
Häll över blandningen och sätt in i ugnen 200 grader i 30-40 min.
Strö över jordnötterna. (Inte med på bilden)
Servera med ris eller matvete och sallad till.
1 purjolök
1 röd paprika
1 burk ananasringar
1 burk mandariner
2 dl minimat
2 dl mini crème fraiche
2 dl sweet chilisås (eller vanlig chilisås)
3/4-1 msk curry
100 gr jordnötter
Skiva och strimla kasslern tunnt.
Lägg kasslern i en stor form.
Strimla purjolök och paprika.
Blanda purjolöken och kasslern.
Lägg sedan ananas, mandariner samt paprikan ovanpå.
Blanda crème fraiche, matlagningsgrädde, curry och chilisås.
Häll över blandningen och sätt in i ugnen 200 grader i 30-40 min.
Strö över jordnötterna. (Inte med på bilden)
Servera med ris eller matvete och sallad till.
